sreda, 7. november 2007

... naj me bo manj, prosim ...

Najprej je bilo nič, potem nekaj in nato sem prišla jaz. In potem vedno več in še več in potem ogromno. In še več. In se staram in manjšam (v višino) in večam (v širino)... in da ne govorim o t..., t..., o hudirja - težko z jezika gre... T.... Ma, bom naslednjič o T...

Nekaj številk...

"166, 103,5, 115, 127, 121, 107"

in nekaj črk...

"c, k, pc, tc, rc, pc"

Noge ne delajo sploh - bolijo - in roke ne delajo - bolijo - in diham za nikamor. Torej ... pretežka - ABSOLUTNO. Hočem biti lažja. Niti ne ABSOLUTNO, samo toliko, da lažje dihala in hodila in srečevala ljudi brez rdečih lic in mokrega vratu. In plesati hočem. Še angleški valček bi morala v brisačo ovita plesati :-(.

Načrt je pripravljen in se aktivno izvaja.

Dan 1 - orbitrek - pet minut - ZMAGA. In potem stopnice - o groza. Papica? Seveda!!! Dva tanka kosa kruha s superlahkim becelom in lanenimi semeni za boljšo prebavo, dve ali pa tri banane čez dan, meso in kos sira po službi.

Dan 2 - orbitrek - osem minut - JUHU, JUHU I don't know why I love you but I do... papica??? Seveda!!!!! Dva tanka kosa kruha s superlahkim becelom in lanenimi semeni za boljšo prebavo, dve ali pa tri banane čez dan, zvečer po službi pa zelje z lanenimi semeni (hja, pa z vsemi ostalimi dodatki seveda).

Dan 3 - ooorbiiitrek - osem minut ob pol sedmih zjutraj :(. Že rutinirano prehranjevanje do kosila (oh, danes sem imela čas za kosilo), kosilo - zelenjavna lazanja in solata in potem granny smith, zvečer pa bo padla solata.

Kdo pravi, da je življenje dolgočasno?

P.S.

Na tehtnico bom šla čez ... teden dni.


... in ... hvala za pozornost in copate v kot, tuš, kavbojke, mojamoja, šola, služba....

Jutri je nov dan - me bo kaj manj :-)?

Ni komentarjev: